22-12-17

tsjonge tsjonge... druk druk druk

Er komt dus heel wat bij kijken, bij een appartement kopen! Hoewel het immokantoor de meeste administratie in orde brengt (en daar rijkelijk wordt voor vergoed... door de verkoper!) is het toch wel wat geloop en veel passen en meten in de agenda, want binnen dik drie maanden moet alles klaar zijn voor de verhuis.

Maar er is wel een serieuze meevaller: we waren van plan ons huis vanaf nieuwjaar te koop te zetten, al dan niet met behulp van een makelaar... en er zelf ook enthousiast en vakkundig reclame voor te maken, maar 't is eigenlijk niet meer nodig...  

huis gang 1.jpg

huis gang 2.jpg

huis salon 6.jpg

huis salon 5.jpg

huis salon 7.jpg

huis eetkamer 5.jpg

huis eetkamer 3.jpg

huis eetkamer 2.jpg

huis keuken 1.jpg

huis keuken 2.jpg

huis keuken 5.jpg

huis veranda 3.jpg

huis slaapkamer 4.jpg

huis slaapkamer 6.jpg

huis slaapkamer 5.jpg

huis slaapkamer 2.jpg

huis bureau 5.jpg

huis bureau 3.jpg

huis grote kamer 3.jpg

huis grote kamer 2.jpg

huis kleine kamer 2.jpg

huis zolder 1.jpg

Ik had al een massa foto's genomen van ons oude stulpje en was net zinnens ze alvast los te laten op Facebook, kwestie van mogelijk kandidaat kopers wat op te warmen, maar... 't is verkocht!

Een jong Zaventems koppel - van wie ik de gegevens niet ga bekend maken omwille van de privacy - merkte mijn facebookpost over "our room with a view", trok de logische conclusie, belde voor een afspraak, kwam zag en werd op slag verliefd. Het zijn sympathieke mensen en ze hebben op het gebied van binnenhuisinrichting precies nog een goede smaak ook! 

laughing

Maar dat wil wel zeggen dat wij nu dringend ons kot helemaal moeten leeg krijgen. In het nieuwe appartement kan op meubilair gebied enkel ons bed, een (nieuw) salon en de huidige eetkamertafel met stoelen binnen... er gaat geen enkele kast mee, geen grote of geen kleine... en géén zetels, géén lusters, géén keukenstoelen of tafel, géén antieke klok aan de muur, géén rieten zeteltjes of nachtkastjes of bijzettafeltje, géén oud schoolbureautje of kantoorstoel op wieltjes... geen oude "meidenkast" (doet bij ons dienst als bar)... geen ikea-rekken...

En in de kelder en op zolder staan het ook vol met nuttige en onnuttige dingen die ooit vermoedelijk onmisbaar waren, in de loop der decennia degradeerden naar de "reserve" en nu kamerbreed uit de boot én de gratie vallen.

We gaan dus heel veel spullen moeten kwijtraken op een week of tien tijd.

De kroost heeft de eerste keus en de nieuwe eigenaars krijgen er o.a. de gordijnen bij en nemen nog een aantal dingen over, maar vanaf januari zetten we de rest te koop! Voor een prijske!

IMG_0046.JPG

200520151206.jpg

Zelfs een old-timer moet weg... een Mitsubishi Galant uit 1980... als ik daar in Cantecleer in Vilvoorde een staanplaats moet voor kopen (want buiten voor de deur kan je er gewoonweg niet parkeren), kost mij dat een veelvoud van de waarde van de auto... 't is met spijt in het hart, maar er is echt geen plaatsje meer voor hem!  

Als ge dus iets meubelachtig ziet op de foto's hierboven, dat u in min of meerdere mate aanstaat... of ge zijt zot van ouwe Jappen in goede staat, laat het ons dan maar weten.

wink

Momenteel is dit bericht enkel op deze blog verschenen en die wordt tegenwoordig maar door een heel beperkt groepje volgers gelezen... maar binnen een week zet ik een link naar Facebook en dan durven er al eens meer - al dan niet toevallige en/of nieuwsgierige - passanten te passeren.

U bekijkt het maar... misschien tot volgend jaar!  

 

16:11 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Welkom terug thuis na een week op den vreemde. Ja Yves een paar maanden "werk" voor de boeg. Geniet morgen van je laatste feest in Zaventem met de 3 generaties, nen dikke kus aan allen daar en tot gauw.

Gepost door: freddy | 31-12-17

De commentaren zijn gesloten.