28-01-15

De zwarte bottinnen staan klaar!

Ze staan voor het venster van de veranda helemaal paraat en in slagorde te wachten... mijn ABL-bottinnen! 

28012015979.jpg

Niet om ermee door de Brusselse straten te marcheren, zoals Laurette onlangs nog hysterisch zat te gillen in het parlement.

Nee hoor, we gaan ermee op dropping!

We zijn voor de tweede keer in ons leven geselecteerd voor "The Mission". Na weken van moeilijke raadsels oplossen en antwoorden zoeken op ingewikkelde vragen en uren rondsnuffelen op het internet naar coördinaten en allerhande andere gegevens, stegen we gisteren tot op de hoogste trap en kregen het verlossende bericht: op 7 februari worden we in de vooravond verwacht in "Poepkapelle", waar traditiegetrouw de tocht van start gaat.  

'k heb dus verleden week mijn oude legerbottinnen uit de kelder gehaald en grondig gepoetst en er verleden weekend al zelfs eens mee op training geweest: een wandeltochtje langs Nossegem en Sterrebeek, om eens te testen hoe het met de conditie zat... een wandeling van een goeie 9 km... maar met maar één paar - veel te dunne - kousen aan mijn voeten. 

resultaat: op elke hiel nadien een dikke blaar en een rode lichtjes opgezwollen kleine teen aan de linker voet... en de dag nadien spierpijn tot bijna voorbij mijn achterwerk en nog een dag later krampen in de buik... maar dat laatste was niet van 't wandelen maar van iets anders.

Het wordt dus vermoedelijk een hele opdracht om mezelf die 7e februari doorheen de nacht te slepen... maar moeilijk gaat ook en het moreel is goed ... de uitdaging is dan ook niet min: vorig jaar hadden we wat pech in het begin en werden we niet echt gehinderd door enige kennis van kompaskoersen, bolleke-pijl en andere droppingstechnieken en eindigden we bijgevolg helemaal laatste... met uren vertraging, maar zonder blaren of ander lichamelijk ongemak... (tenzij "grote dorst" onder die categorie kan gesorteerd worden)

Dit jaar leggen we de lat hoog, bekeken alvast diagonaal - en dus misschien ietwat vluchtig(?) - het boekje met technieken en gaan resoluut voor de vóórlaatste plaats... zeker weten... voor minder doen we echt niet!!

Lachen

     

14:44 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Normaal staan op die plaats de tuinsloefkes voor met de BBQ he, allee dat is voor over een paar maanden geniet nu van de winteruitstap.
Groeten daar

Gepost door: Freddy | 29-01-15

De commentaren zijn gesloten.