04-01-15

Goede voornemens voor 2015

Er lag waarschijnlijk niet al te veel volk wakker van, maar de laatste maanden was het razend windstil op mijnen blog hier... te weinig tijd wegens bezig met van alles en nog wat zoals een weekje Diada in Barcelona met de VVB, een weekendje citytrip met de madam naar "Flanders Fields", heen en weer rijden met ouders naar klinieken voor (goed gelukte) operatieve ingrepen, een koppel lopende regies van theaterproducties... (begin van) opruim van mijn rommelkelder, aankoop van stapels strips (die allemaal gelezen en gecatalogeerd dienden)... daarbovenop bijzonder geringe ambitie om via dit medium veel zever te verkondigen... lichtjes uitgeblust en inspiratieloos... een titselke gefrustreerd omwille van niet nader te noemen situaties... hardnekkige en vooral aanslepende "writersblock"... kortom er waren verschillende redenen en oorzaken en het kwam er dus niet meer van... een trimester lang!

Maar zie... twee weken in de Egyptische zon hebben mij weer goesting doen krijgen in het produceren van (dagdagelijkse?) schrijfsels en gezien een nieuwe jaar traditioneel betekent dat een mens goede voornemens neemt en het volgen van dieet mij nogal onnozel - en voor al onzinnig - voorkomt, vooral vlak na twee weken intensief lampetten en feesten in een magnifiek all-inclusive hotel, gaan we vanaf nu dus terug trachten om - met regelmaat van de klok - zinnige en andere praat te verkondigen... ik weet wel nog niet of het een klok gaat worden die sowieso luidkeels alle uren en kwartieren slaat... of eerder eentje dat tussendoor een klein digitaal piepje geeft... maar om te beginnen gaan we al eens de volgende dagen vertellen over onze congé aan de Rode Zee... of ge nu vaste lezer waart (zijt) of toevallig passerende surfer... 't is maar dat ge het weet dat het vooral over zon, zee, strand, niksdoen en eten en drinken gaat gaan!  

IMG_4561.JPG

Ha ja... en voor ik het vergeet... allemaal een heel gelukkige Nieuwjaar van ons allebei en maak er een fijn, plezant en vooral gezond 2015 van! 

15:55 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Allee, terug thuis tof je weer te lezen.
Ook nog eens mijn wensen voor 2015 aan jullie en weldra afspraak voor nieuwjaarskussen.

Gepost door: Freddy | 06-01-15

De commentaren zijn gesloten.