27-01-14

the mission!

De laatste dagen was het heel stil op het blogfront. Eind vorige week ben ik namelijk een halve middag bezig geweest met een nieuw hoofdstuk te breien aan mijn verslag over Gorgonia Beach... maar verzuimde om de boel onderweg regelmatig te saven... en toen ik het zootje, na enkele uren ingespannen typen, wou posten, liep dat verdomde programma vast... alles weg... en ik geen goesting om opnieuw te beginnen... en geen tijd ook!

We hielden ons de laatste dagen namelijk bezig met repeteren voor toneel... en met fuifen in het Atheneum... en met het vakkundig verorberen van hapjes en sober nippen aan drank op allerhande recepties... van de plaatselijke N-VA tot die van TAK... zelfs bij de nationale receptie van CD&V gingen we eens langs... maar geraakten daar niet verder dan de oranje loper... en deelden er dan maar kwistig bananen en nootjes uit... onder het motto: "CD&V, zet Vlaanderen niet langer voor aap!".

Ze konden het daar aan de Brabanthal maar matig appreciëren, de tjeven!

En in alle stilte werkten we ondertussen ook noest en nijver aan de "pre-mission"!

Voor de eerste keer mag ik namelijk meedoen aan "the mission", een wereldberoemde dropping voor gevorderden.

http://www.themission.be/index.php

De toneelgroep Plankenkoorts loopt al jaren mee en bij deze uitgave heb ik de eer, om als teamleader de 10PK-bende volgend weekend doorheen de winterse pikdonkere, natte en vermoedelijk ijskoude nacht te leiden... 

'k laat er zelfs een half congres voor staan in Antwerpen!

Maar we staan er kort op: wekenlang hebben we naarstig met het team vergaderd en trap voor trap onze weg gezocht naar de ultieme bekroning: de coördinaten van de plaats van vertrek... die ik hier niet ga te grabbel gooien, gezien er nog een aantal teams niet "binnen" zijn.

Ik heb mij een gloednieuw hoofdlampje aangeschaft bij Blokker en 'k moet nog naar het magazijn voor blikjes red bull, muesli-repen en een half pond chokotofs, maar de bottinnen staan klaar, de dikke pul, wollen sokken en rugzak liggen ook gereed en als ik nu nog mijn kompas vind, gaan het straffen moeten zijn om mij van het vertrek weg te houden... de aankomst bereiken daarentegen, dát wordt een ander paar mouwen!

Tong uitsteken          

17:01 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.