05-07-13

weer of geen weer... we zijn er mee weg!

'k ben druk aan het inpakken maar wou toch even via dit medium nog gauw een zeer heuglijk nieuwsfeit verkondigen... 't is zonder leedvermaak maar met een gevoel van opluchting dat we kunnen stellen:

 "gerechtigheid is geschied en foefelen loont niet!" 

wij -  en daarmee bedoel ik de N-VA afdeling Zaventem - hebben gelijk gekregen over de hele lijn!

ik citeer:

Verkiezing van de schepenen te Zaventem ongeldig

In zijn arrest nr. 224.272 van 5 juli 2013 stelt de Raad van State vast dat verkozenen van Open VLD en Sp.a-Groen-Leef in strijd met het Vlaamse gemeentedecreet twee akten van voordracht van kandidaat-burgemeester hebben ondertekend. Dat decreet verbiedt dat een verkozene meer dan één voordracht van kandidaat-burgemeester ondertekent. Uit artikel 59, § 1, tweede lid, van het gemeentedecreet volgt dat zij voor de duur van de zittingsperiode van de gemeenteraad niet welbepaalde mandaten mogen bekleden en als dat toch al zo zou zijn, dat het mandaat van rechtswege vervalt. De Raad verklaart de verkiezing van het schepencollege te Zaventem ongeldig en verklaart de verkiezing van de voorzitter van de gemeenteraad en van een lid van de raad voor maatschappelijk welzijn ongeldig.

Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Lachen

 en dan nu op naar...

Luxemburg... Vogezen... Chartreuse... Vercors... Provence... St.Tropez... Marseille... Piémanson... Mont Ventoux... maar vooral zon, zee, strand... en vers stokbrood, merguez, roze wijn en tussendoor al eens een klutske pastis...

en vooral veel wandelen en schelpjes rapen...  

conge france.jpg

Meer moet dat echt niet zijn...

Tot binnen een week of drie

  

15:41 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tof dat ik er bij het afscheid en de aankomst bij was.Begin nu maar aan je verhaal, ik heb tijd.
Merçi voor het meebrengen van mijn cadeau.

Gepost door: freddy | 27-07-13

De verkiezing voor de voorzitter van de raad is coming up. Volgens deskundigen is dit jaar zal er een intense hoeveelheid van de strijd voor de voorzitter positie tussen de twee partijen. Laten we eens zien wat er zal gebeuren in de verkiezing. Bedankt voor het delen van dit nieuws.

Gepost door: derma microneedle roller | 09-04-14

De commentaren zijn gesloten.