10-05-13

braaf bezig in boekskes

Het is seffens alweer twee weken geleden dat we in Destelheide zaten...

IMG_9231.JPG

de apparatuur is ondertusen al lang terug ingepakt en opgeborgen en/of binnengeleverd, de klutskes zijn uitgedronken, het leeggoed in de bakken gezet en het filmpje gerenderd (met enige moeite) en nadien in de grote aula van de VUB vertoond... en dit onder grooooot succes... 't mocht gezien worden - al zeggen we het zelf - en de honderden ouders en feestelingen van het lentefeest "Vrijzinninge Jeugd Brussel" zagen het ook en besloten dat het prachtig was! Voila... meer moet dat niet zijn!

en voor de rest van de voorbije weken heb ik eigenlijk geen tijd gehad om te bloggen... boodschappen doen, eten maken, afwassen, een cursuske meepikken van de N-VA en tussendoor zelfs wat in de hof werken... en liggen... en ook al wat voorbereidend opzoekwerk verrichten voor de campertrip van juli... normaal gaat het richting Vogezen, Vercors en Cote d'Azur... als het weer daar wat meewil, willen wij naar daar!

Maar vooral... 'k ben bezig geweest met mijn strips... de aanwinsten van de laatste weken/maanden eindelijk eens ter hand nemen... lezen, catalogeren en in de kast proberen te krijgen... uren en dagen ben ik daar zoet mee... tja... 't is een hobby gelijk een ander... hoop ik...

IMG_9232.JPG

 

14:36 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.