12-03-13

't ligt er serieus dik op!

tsjonge... serieus dik... echt waar... en dan heb ik het niet over mijn eigen omvang (hoewel, daar mag nog wel een goed pak af!) maar over de sneeuw op mijn dakske... het zal wel een beetje door de wind bij mekaar gestuifd zijn, maar één ding is zeker... nog nooit heeft de sneeuw op mijn dakske zo hoog gelegen als vandaag!

12032013104.jpg

en zeggen dat wij (*) verleden week nog vrolijk in het zonnetje in de tuin aan het werken waren... dat zal de eerste dagen precies niet direct meer nodig of zelfs mogelijk zijn... 'k heb het hier nog al gezegd: 't kan verkeren!

12032013109.jpg

En bij de madam op school waren ze net deze week van plan een "car wash" te organiseren... de "grote" Peugeot van Martinneke krijgen we begot momenteel niet uit de garage wegens oprit te glad en het kleine Peugeotje van de kroost gaan we eerst moeten uitgraven peins ik als het nog lang blijft bijsneeuwen!

12032013110.jpg

Mijn voertuigenpark gaat dus nog niet direct proper staan blinken... tja, het zij zo... en sneeuw heeft toch ook een redelijk "kuisend" vermogen... denk ik toch... of is dat alleen als je er je tapijten ondersteboven in legt!?

(*) voetnoot: met "wij" bedoelen we hier geen meerdere personen, maar enkel en alleen onszelf, we gebruiken hier een "pluralis maiestatis"!  Onschuldig  

  

21:07 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.