23-11-12

eten en drinken... en proeven... vooral champagne proeven!

IMG_8067.JPG

de ploeg van Labyrint is er bijna klaar voor... voor "VER(S)MAKELIJK"

nog één weekje te gaan vooraleer we ons theatercafé loslaten op de nietsvermoedende Elewijtse bevolking... het worden avonden vol lachen, zeveren eten en drinken... en vooral vol smaak... goede smaak... denken en hopen we toch zelf... en om alvast wat in de sfeer te komen ga ik morgen een dagje op stap naar het summum van "smaak"... de champagnestreek... en dat bovendien met een vrij intensief en fysiek zwaar, doch tevens zeer interessant dagprogramma:

06u00: vertrek
08u00: ontbijt op bus
10u00: bezoek van een artisanale brouwerij
11u00: bezoek en kennismaking met de dégorgement  onder deskundige leiding van Timothée STROEBEL
12u30: degustatie van wijnen 
           - Thierry Fournier (Champagne)            - Jean-Claude Courtault (Chablis)           - Manu Bautista (Mercurey - Bourgogne)
13u00: picknick
15u30: vertrek naar Villers-Allérand
16u30: degustatie bij Timothée STROEBEL
18u00: avondmaal
19u00: vertrek back home
23u00: aankomst Zaventem

Hoe het allemaal precies gaat aflopen weet ik echt nog niet, maar 'k ga me in elk geval ruim voorzien van de nodige fondsen... om na het proeven ook iets mee te kunnen nemen voor het thuisfront... en 'k ga alvast ter plekke één glas heffen op de gezondheid van Rik, een vriend en oud-collega van bij Belgacom... nu ja... één... 't kunnen er iets meer worden ook: een prégepensioneerde ambtenaar kan in deze barre crisistijden niet genoeg zorg dragen voor de gezondheid van zijn nog werkende medemens... 't is namelijk die "middenklasse" die voor ons vervangingsinkomen zijn nikkel afdraait nietwaar!

11:24 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.