10-11-12

TERUG PROPER! De camion bedoel ik.

De affiches hingen er al een dikke maand op en de verkiezingen zijn nu toch al een tijdje voorbij... er is zelfs ondertussen al een soort coalitie gevormd in Zaventem... weliswaar na redelijk wat "blauw" gefoefel, het laten verdwijnen van getekende akkoorden, het niet nakomen van gemaakte afspraken, kazakkendraaierij van jewelste en in mijn ogen absoluut onethische maneuvers van de zittende notabelen...

soit, onze affiches hebben al deze toestanden goed doorstaan en hingen nog steeds vrij leesbaar op de grote camion... maar vanmorgen zijn we dus dat ding gaan kuisen... met "we" bedoel ik eigenlijk vooral de mezelf, de campagneleider, de ondervoorzitter en onze kopman... we waren dus met twee... plus mijn hogedrukreiniger... en zo een ding telt voor drie op dergelijke momenten... gevijven klaarden we de klus op een dik half uur... de camion is terug proper... mijn ouwe motovest en de hogedrukspuiter staan buiten op het terras af te regenen, de rest is al in de was en ik ga seffens best eens even onder de douche!

IMG_8034.JPG

IMG_8035.JPG

en zo gaan we ons straks dus opgeruimd en monter - en vooral fris gewassen en proper - begeven aan het boodschappen doen en tussendoor ook even ons papier tekenen voor de verkiezingsuitgaven... dat wordt hoog tijd... 'k moet namelijk de kosten voor mijn affiches officieel aangeven... voor alle zeven!

Lachen

   

11:00 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.