27-09-12

vandalen zijn 't!

Vanmorgen al vroeg bericht gekregen dat ons bord aan het park helemaal "ontruimd" werd... vannacht heeft één of andere pipo de moeite gedaan om alle affiches af te trekken en in kleine stukjes te scheuren... dedjudedju... dan staan er al maar een paar borden van ons en dan worden we nog gesaboteerd ook!

008.JPG

007.JPG

nu ja, ieder nadeel heeft zijn voordeel: alles was zo vakkundig van het bord verwijderd, dat het vrij makkelijk was om er nieuwe affiches op te kleven... een half uurtje later pronkte ons bord weer in al zijn glorie op de oprit van Bob.

010.JPG

009.JPG

'k ben wel eens benieuwd hoe lang alles er nu gaat hangen, want er zijn duidelijk inwoners van andere strekking.. en blijkbaar een strekking die ons liever niet te veel ziet campagne voeren... schrik van "de kracht van verandering" ?

'k heb zelf nog één affiche in reserve... als dat bord nog een paar keer wordt kaalgeplukt en mijn stock exemplaren van de kopmannen en vrouwen op gaat zijn, hang ik er eens éne van mij bij... en hou dan 's nachts de wacht naast het bord... peins ik!

En terwijl we toch bezig waren, hebben we gelijk eens een toertje gedaan en de rest gecheckt... schuins tegenover de burgemeester staat het nog recht... 't is te zeggen, het staat wat scheef, maar het staat er nog!

002.JPG

001.JPG

003.JPG

006.JPG

de rest was ook in orde... maar hier en daar hebben we wel een beetje moeten herplakken... te dunne pap of dik papier?... 't is onze allereerste campagne... we moeten nog wat de juiste verhoudingen onder de knie krijgen...  en als afsluiter van de dag hebben we het rolluik van ons lokaal in de Stationstraat "verfraaid"...

011.JPG

012.JPG

we zijn stijf benieuwd hoelang die gaan hangen zonder dat één of andere intolerante medemens er zijn frustratie op botviert!

15:52 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.