27-04-12

ZE STAAN IN DE GAZET!

't was zalig vanmorgen... hoewel we de 15e mei nog één keer moeten optrekken naar Brussel om badge en sleutels binnen te leveren, voelde ik mij aan de ontbijttafel al helemaal in "prépensioen"... we hadden geen kater overgehouden aan het afscheidsfeestje gisteren op kantoor en lazen rustig de krant... waar verdorie wel een stukje in ontbrak... de kroost had vanmorgen héél vroeg blijkbaar zijn oog op iets heel interessants laten vallen en het artikeltje prompt uitgeknipt... wij hadden het raden naar welke info ons op deze onstichtelijke wijze werd onthouden... tot vanmiddag... toen kreeg ik per mail mijn ondertussen blijkbaar ingescand stukje gazet toch nog onder ogen...

van het kastje naar de muur.jpeg

't is een wat omslachtige manier om de krant te lezen... en eigenlijk heb ik niet graag dat er in geknipt wordt vóór ik hem uit heb... maar we begrijpen de dader volkomen... je doet maar één keer je eindexamen op de academie en trouwens... je komt niet alle dagen in de krant nietwaar!

nog een maandje hard werken (voor hen)... en geduld oefenen (voor ons) maar één ding is zeker... we zijn er nu al apetrots op!    

17:37 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.