25-04-12

een camper uit de kempen

hoera... 't is in de "sakosjch"... we hebben uiteindelijk toch nog een camper kunnen versieren om mee op reis te gaan in juli... 't heeft wel wat speurwerk gevergd op het internet...maar als een mens al eens wat vrije tijd heeft, kan hij kamerbreed alle advertenties uitpluizen newaar... we hebben er dus eentje gevonden... in de kempen... dus ben ik gisteren naar Grobbendonk gebold om kennis te maken met de eigenaars... en de huur officieel te bevestigen... en enkele afspraken te maken... en een voorschot te betalen... en een paar fotootjes te nemen! 

IMG_6310.JPG

IMG_6315.JPG

't is een vrij nieuwe en ruime (zeker voor ons tweetjes) en bovendien heel luxueuze... met een grote frigo en aparte diepvries - die we vermoedelijk allebei intensief zullen gebruiken - en een flatscreen TV - die we waarschijnlijk helemaal niet gaan gebruiken - en op het dak een zonnepaneel(!) - dat we hopelijk héél veel gaan kunnen gebruiken - en met een heel grote koffer achterin... die we dan onderweg lekker vol kunnen stouwen met lekkers... de reis gaat - als het weer daar meevalt! - naar Baskenland... via Normandie en de Calvadosstreek en dieperweg de Limousin en de Vendée en de Bordeauxstreek en zo... een mens durf zich dan al wel eens - en passant - wat "mondvoorraad" aan te schaffen voor onderweg... en voor later!

IMG_6314.JPG

zondag 1 juli is het zover... in afwachting nog zowat zesenzestig keer slapen... en twee keer werken... nu ja werken... morgen ga ik uitgebreid mijn afscheid vieren op kantoor... wreed feestje bouwen dus... en de 15e mei moet ik badge en sleutels en dergelijke gaan binnenbrengen... en dat is 't!

Echt werken kan je dat niet meer noemen... 'k heb er ook niet echt veel zin meer in, in werken... toch niet op kantoor en zeker niet nadat ik daar mijn laatste "evaluatie" kreeg... maar dát, dat was vertrouwelijk... dat ga ik hier niet vertellen... "privacy", weet u wel!

10:16 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.