16-04-12

Er stond na 3 weken al wat haar op!

Mocht een toevallige of vaste lezer van deze blog zich afvragen of ondergetekende eigenlijk zou staan met een Engelse soort "moustache"... het antwoord is dus: NEEN!

IMG_6292.JPG

Gisterenavond mochten we ons verkleden en eens lekker laten gaan... want we speelden even mee in een filmpje van een ex-Staller die dit jaar begon aan het RITS... en omdat we er - in functie van zijn filmthema - wat 19e eeuws en bovendien Brits moesten uitzien, lieten we dus enkele weken lang - tot ongenoegen van de madam - al het haar staan op ons wezen... veel effect geeft dat wel niet bij mij... mijn baard staat nogal dun gezaaid en is bovendien al goed grijs... maar na enig precisiescheerwerk en wat bijkleuren met de madam hare mascara zag het er uiteindelijk toch redelijk geloofwaardig uit... al zeggen we het zelf!

IMG_6282.JPG

We startten in de vooravond en alles verliep vlotjes... maar na een tijdje ook wel wreed fris maar we klaagden niet... vooral omdat ik alvast niet mee op de paardenkoets hoefde... want 'k ben allergisch voor dat soort beesten... 'k moet ervan niezen en mijn ogen gaan tranen en 'k heb na een tijdje geen adem meer en zo... allemaal heel oncomfortabel, zeker voor een rasechte "pjeirefretter"... maar je leert er mee leven... je blijft gewoon weg van paarden... zo veel en zo ver mogelijk... tenzij ze deftig gereedgemaakt zijn... saignant met een pepersausje erbij bijvoorbeeld... bij De Kuiper of zo... mmmm!  

maar wat betreft de filmopnames... geen centje probleem gisteren, niet me het paard en niet met crew en zelfs niet met de regisseur-in-spe... die gaat het volgens mij nog ver brengen... héél ver... hij "heeft" het... want net zoals bij de "echte" regisseurs van de VRT en VTM liepen de opnames vakkundig uit en hadden we na afzienbare tijd een volwassen vertraging op het schema... maar dat hoort zo... elkeen die ooit al figureerde, die wéét dat filmen vooral betekent: wachten... uren zitten wachten... en dan even 5 minuten je ding komen doen!

Lachen  

IMG_6288.JPG

IMG_6290.JPG

nu ja... wij hadden chance... buiten vroor het net nog niet maar wij konden binnen wachten en waren trouwens redelijk goed dik gekleed ook... nu ja, de mannen toch... en in de bar van Stalstudio stonden er broodjes en cake en wafels en drank en soep klaar... dus dat was allemaal mooi geregeld...

zoals ik al zei: 't wordt nog een hele goeie... die regisseur!   

daarbij... "ieder nadeel heeft zijn voordeel"... toen ik om half vier vanmorgen naar huis reed, was er zo goed als géén verkeer op de Ring!    

23:29 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.