09-04-12

EEN FIJNE VERJAARDAG!

We gaan er niet te zielig over doen, maar gisteren was het - met voorsprong - wel één van de minst plezante verjaardagen van de laatste decennia... verleden week naar de dokter geweest omdat een boebel op mijn dij - die daar al jaaaren staat - een beetje zeer deed en rood was... een zwart zalfje gekregen en de boodschap om best een afspraak te nemen met een chirurg... het rare boebelgeval moet er operatief uit... dan zijn we er definitief van af... eindelijk... dus begin van de week een afspraak versierd met een dokter in AZ van Vilvoorde... voor de 17e april (rapper ging niet bij die mannen) en ondertussen een weekje lang elke dag braaf zwarte zalf gesmeerd... en eergisteren besloot die boebel dan plots - geheel op eigen initiatief! - om niet te wachten op enige chirurgische ingreep of op mijn gemaakte afspraak... maar vrolijk zelf open te barsten... manmanman... miserie... we hebben dat zo goed en zo kwaad mogelijk zelf wat verzorgd en verbonden... en met "we" bedoel ik mijneigenzelve... want de rest van de familie zag dergelijke hulpverlening helemaal niet zitten! 

Gisteren - 8 april - was aan het verband zeer duidelijk te zien dat het hoogstnoodzakelijk werd om meer gespecialiseerde hulp in te roepen en ben ik dus 's morgens naar de spoedopname in Vilvoorde gebold...alwaar ze mij héél vriendelijk hebben ontvangen... en mij dan serieus zeer hebben gedaan!... maar wel het zootje grondig uitgekuist en een wiek in de achtergebleven put gestoken(!?) en alles deftig verbonden... en nu wacht ik op een thuisverpleegster voor dagelijks verversen van die wiek en zo... en 'k moet morgen ook dringend mijn afspraak zien te vervroegen voor operatief ingrijpen... tja... zo plat op je verjaardag in een spoedafdeling gaan zitten... 'k was eigenlijk liever naar Diegem-kermis geweest en vandaag eens naar de rommelmarkt... maar ja... bovendien... die verpleegster gaat mij weeral zeer doen... wedden!? 

't is enkel te hopen dat we terug op de been zijn tegen vrijdag... tegen dat den Theo komt klappen!

Theo Francken spreekt in Zaventem.jpg

maar er is ook goed nieuws... mijn zonnepanelen hebben dit weekend de kaap van de 100 kWh overschreden... nog 900 te gaan en 'k heb mijn eerste groenestroomcertificaat binnen!

Stoer           

11:21 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.