05-04-12

Er wordt hard gewerkt in Zaventem

Ge ziet dat het dit najaar verkiezingen zijn: heel Zaventem is tegenwoordig één werf... aan het langverwachte megalomane Culturele Centrum zijn ze wel nog niet begonnen, maar de straat en het plein er vlakbij worden wel helemaal heraangelegd... kwestie van een schoon nieuw en proper wegdek te hebben - met klinkers en asverleggingen en veel paaltjes en bomen - tegen dat de camions van die CC-bouwwerf gaan moeten passeren... of die klinkertjes al dat bouwgeweld gaan overleven, dat is een andere vraag... maar da's een zorg voor na de verkiezingen nietwaar... tegen de jaarmarkt begin juni gaan we in elk geval in Zaventem - als het op tijd afgeraakt - wel een goednieuwe Stationstraat en aanpalend Heldenplein hebben...

04042012614.jpg

Ondertussen is het voor de plaatselijke handelaars een beetje "behelpen"... en voor hun klanten ook... en als ge moet bloemen hebben, komt ge ook beter te voet... die mensen hebben in een vlaag van optimisme een tijdelijk parkingske voorzien naast hun zaak... maar ge moet al een serieuze terreinwagen hebben om daarop te geraken... minstens een stevig afzetsel van den troep, hoog van de grond en met hele dikke banden of iets dergelijks, want met een simpel SUV-ke gaat het niet lukken, peins ik!

Daarbij, 'k geloof nooit dat die aannemer het plezant gaat vinden als ge los over zijn paletten en plastieken afsluiting tracht te geraken met uwen Unimog!

02042012610.jpg

Vergaderen gaat al iets beter... toch in ons eigen lokaal, want veel echte vergader- of andere zalen zijn er momeneel ook al niet in Zaventem... ge doet wel best uw wandelschoenen aan... en binnenkort misschien zelfs botten, want ze voorspellen regen voor het weekend!

Nu ja, veel vergaderen moeten we niet deze week... we gaan eerder op stap gaan... folderkes bussen!

Theo Francken komt namelijk spreken volgende week... in de Cultuurhoeve "Mariadal"... op vrijdag de 13e!

U KOMT TOCH OOK!?

Theo Francken spreekt in Zaventem.jpg

Ondergetekende gaat de volgende paar dagen dus mee folderkes ronddragen om wat reclame te maken voor deze ongetwijfeld zeer interessante gespreksavond over asiel en migratie... een duizendtal folders in Zaventemse brievenbussen foefelen: 't is al een goede oefening tegen dat de kiescampagne echt begint en 't is bovendien gezond: een beetje lichaamsbeweging zal mij goed doen, want sinds ik die zonnepanelen heb liggen, loer ik zowat de hele dag naar mijn PC... naar mijn "groenestroomopbrengst". 

Vandaag is dat echter niet vet... geen zon, dus momenteel zo goed als geen opbrengst... momenteel iets meer dan 380 Watt... pfft...  daar blijf ik niet meer op kijken, seffens mijne moto eens zien in gang te krijgen en een toertje doen en straks dan mijn folders afhalen. Meer moet dat niet zijn!    

12:17 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.