07-02-12

deuren open deuren toe

07022012579.jpg

vanavond hadden we weeral prijs met die mannen van de ijzerenweg... een bovenleiding beschadigd, ergens in Bockstael, en hopla, prompt een hoop treinen afgeschaft en de rest van de dienstregeling in het Noord helemaal ontregeld... en op perron 11 stond dan nog een trein een half uur lang stil ook... net daar waar ik vertrek... de deuren van het ding gingen niet meer dicht... niet gehinderd door enige communicatie omtrent de situatie liet "den ijzerenweg" zijn "klanten" vrolijk in de kou staan... en dezer dagen is zoiets echt wel frisjes hoor... nu ja, de reizigers naar Antwerpen kregen eigenlijk wel wat beweging: eerst mochten ze er op, dan moesten ze er terug af en even later er weer op... een hele nest begeleiders en perronchefs en securitymannen kwamen er zich mee moeien en uiteindelijk vertrok hij toch... net op het moment dat mijn trein - naar Leuven - plots op een ander spoor toekwam... wij dienden ons dus te reppen trap op trap af om er op tijd op te geraken... een beetje lichaamsbeweging kan nooit kwaad, weet u wel... wij hadden dus minimale vertraging maar onderweg bleef één van de deuren ook al kilometers lang op een spleet staan...

07022012581.jpg

wat is dat toch met die treinen... 't is nu echt geen weer om opendeurdag te houden, goed geweten... dat zouden ze zelfs bij de spoorwegen moeten beseffen!

sjongesjonge... en de winter is naar het schijnt nog bijlange niet voorbij... 'k ben benieuwd welke miserie we overmorgen gaan hebben... eigenlijk is het tegenwoordig handiger dat ze staken... dan weet je tenminste wáár je aan toe bent!   

18:29 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.