28-10-11

tijd is relatief

Al snapten we het allemaal niet helemaal... we wisten toch al dat "tijd" een relatief begrip is... en in Zaventem kunnen ze die "tijd" tegenwoordig zelfs manipuleren: de wegenwerken die eerst volgens de bordjes twee dagen - en na een eerste directe aanpassing - drie dagen zouden duren... gaan iets meer "tijd" vergen...

28102011535.jpg

Ik dacht al: "als ze tegen vanavond willen gereed zijn, dan gaan ze hun "tijd" deze noen niet mogen verdoen, maar een slagske moeten doorgeven"... de baan ligt er vandaag namelijk nog niet echt nagelnieuw bij... en dan druk ik mij zeer voorzichtig uit!

28102011538.jpg

Maar nee hoor, ze hebben ondertussen meer "tijd" voorzien: de data op de verkeersborden werden vandaag nog maar eens aangepast... de einddatum is nu voorzien voor 03 november... zo nauw steekt het niet bij Openbare Werken in Zaventem... daar kijken ze niet op een weekje meer of minder... toch niet als het wegenwerken betreft!

we gaan toch nog eens terug naar een gemeenteraadszitting moeten gaan... om eens lijfelijk te aanschouwen waar onze bestierders op dergelijke vergaderingen hun "tijd" zoal mee doorbrengen... nu ja... 't is te zeggen... we willen wel gaan... als wijzelf er de "tijd" voor hebben, want zoals gezegd... "tijd"...  't is een relatief begrip!        

13:15 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.