17-10-11

Sterrebeek 2000

Gisteren een vrij drukke zondag gehad: 's morgens eerst naar de Zevende Dag gekeken, waarbij het wekelijkse debat weeral precies deed denken aan een vrije bewerking van de "3 musketiers"... "één tegen allen"... maar dan met 4 tegen één! Wij herhalen bij deze dus met graagte ons standpunt over die huiveringwekkend vlaamsonvriendelijke akkoorden die door die "politiek-correcte" kaste van tjeven, sossen, liberalen en groenen zo heftig worden verdedigd:   

NIET IN MIJN NAAM.jpg

nadien bewonderden we in het herfstzonnetje de gemeentelijke infopanelen op de markt... die dezer dagen melding maken van een jaarlijks politiek-culinair hoogtepunt uit het Zaventemse verenigingsleven... het "steak- en haantjesfestijn" van de beste partij van Zaventem, de Vlaamse Rand en bij uitbreiding heel Vlaanderen!

IMG_4919.JPG

Onschuldig (enige bescheidenheid is ons somswijlen totaal vreemd!)

en daarna reden we in dichte drommen naar Haasrode om er de aftrap mee te maken van het inhoudelijk traject 2012...

IMG_4920.JPG

IMG_4923.JPG

IMG_4921.JPG

alwaar we vooraf even een babbel hadden met de heer Bourgeois, Viceminister-president van de Vlaamse regering en Vlaams minister van Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering, Toerisme en Vlaamse Rand... en één van de eerste sprekers in Haasrode... hij muisde er na zijn speech vanonder en wij met hem, hij moest namelijk even later een speech houden in Sterrebeek, ter gelegenheid van de feestelijke viering van 40 jaar Sterrebeek 2000 en wij wilden dat ook niet missen!

IMG_4926.JPG

IMG_4928.JPG

we waren op tijd voor de speech van de minister... voor een streepje muziek tussendoor en voor de speech van schepen Eric Van Rompuy... de burgemeester zou normaal die honneurs waarnemen, maar die mens heeft momenteel wat last met één van zijn talrijke jobkes-in-bijberoep... hij verdient een schnabbeltje bij als voorzitter van de raad van bestuur van de Gemeentelijke Holding en dat vehikel zit in wreed vieze papieren... er moet dus veel vergaderd worden de laatste dagen.. nu ja, 't moet kunnen, zo eens op een zondag werken... die mannen trekken daar genoeg zitpenningen voor peins ik! 

IMG_4929.JPG

en de receptie nadien was af! Heel lekkere hapjes, gezonde groenteschoteltjes en iets minder gezonde frituurhapjes en delicieuze soepjes met garnalen en rare -al dan niet zwartgeblakerde - toastjes... schuim- en andere wijn naar believen en als toemaatje een heel plezante "special act"!

IMG_4930.JPG

we zijn goed thuisgeraakt maar vielen nadien prompt in slaap in de zetel...  de wekelijkse aflevering van het "Goddelijke monster" heb ik dus weeral gemist... of misschien toch ook niet!?

Tong uitsteken

    

11:19 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.