12-10-11

rooskleurig

Aan het weer buiten - en aan mijn gehavende moto voor de deur - zou je het misschien niet zo direct merken, maar de wereld ziet er volgens mij toch zeer rooskleurig uit: de première van "Allo Allo" was een wreed succes, de zaal zat vol volk, schoon volk zelfs... en die hebben zich allemaal goed geamuseerd... en wij ook... en de repetities van "Volgende vraag, geschiedenis" bij Hoop op Oogst in Nieuwenrode vlotten redelijk goed... en die van "De weduwenclub" bij Klem in Hoeilaart zijn eveneens enthousiast heropgestart... en mijn dikke knie werd gisteren door de dokter succesvol "gedraineerd"... hij is nog wel gezwollen en jeukerig, maar 't geneest...

Er zijn natuurlijk ook kleine minpuntjes... van horen zeggen hoor, want voetbal zegt me niet echt veel, maar De Rode Duivels hebben gisteren blijkbaar verloren van Duitsland... waar we niet echt stom van staan... en Di Rupo heeft een akkoord gebaard... hoewel het politiek korrekte zootje van tjeven, groenen, sossen en liberalen er kamerbreed bij stond te blinken, is 't naar het schijnt een zeer Vlaamsonvriendelijk gedrocht... waar we al helemaal niet stom van staan... we moeten volgens hem miljarden besparen... maar Wallonië en Brussel mogen niet verarmen... 'k hoop dat ik dát verkeerd heb begrepen... en dat zou kunnen, want de mens zijn Nederlands is op zijn minst bizar te noemen... maar toch, 'k voel de bui al hangen... nog een beetje en we hoeven ons geen zorgen meer te maken over de spaarcenten die bij Dexia zitten... dan zijn ze gewoon op!

en ondertussen ben ik dus terug aan het werk... en kan dus ook terug op mijn gemak bloggen en gazetten lezen... liefst die van één of andere collega... en tussendoor aftellen... nog 21,5 werkdagen te gaan namelijk en 't is alweer Nieuwjaar... en volgend jaar nog een dag of dertig en we zijn er helemaal van af!

Zoals ik al zei... het leven ziet er rooskleurig uit... en 't gaat er tegen volgende zomer nog op beteren!

DOLCE FAR NIENTE.jpg

09:34 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.