07-08-11

TERUG THUIS!

Een maand congé, 't gaat eigenlijk rapper voorbij dan je denkt... sinds donderdag zijn we terug thuis en dat werd toch stilletjesaan tijd... de huurtermijn van de camper is op, ons reisgeld is op, de voorraad Kroatische halve literpinten is op, de propere kleren zijn op en zelfs het goed weer is precies op... als dat er de laatste weken thuis al geweest is (?)

IMG_4711.JPG

de planten buiten moesten naar 't schijnt niet echt veel gegoten worden in juli, maar 't is toch zo te zien de hoogste tijd om wat in de hof te werken...toch als ik hem zo zie liggen... en ook wel om ondertussen mijn pijnlijke en zwaar geblutste zitvlak wat in orde te laten komen (maar daarover later meer!)

tenzij er werkelijk iets héél belangrijks gebeurd, ga ik hier dus de eerstkomende dagen (weken) blogsgewijs van onze reis vertellen... van alle spectaculaire, leuke, spannende - en ook wel absoluut niet leuke, spannende of spectaculare - avonturen onderweg in "den vreemde"... van Wallonië over Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië tot Kroatië en terug... 't is maar dat u het weet! 

 

19:12 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.