05-07-11

heet

Als ik de kranten van vandaag moet geloven, dan wordt het een hete zomer... een heel hete zomer... vermoedelijk bedoelen ze daar dan vooral mee dat die nota van Di Rupo veel ongenoegen en ambras gaat geven... en vermoedelijk zullen de meesten wel redenen hebben om niet onverdeeld kontent te wezen... een echt grote staatshervorming zit er zo op het eerste zicht precies niet in en de splitsing van BHV wordt in de praktijk gewoon een splitsing van Halle én Vilvoorde met verregaande en definitieve tegemoetkoming aan de fransdolle medemensen in de zes Vlaamse faciliteitengemeenten... we gaan dus nog veel op straat moeten komen en van onze tak maken... maar 't zal dan toch volgens de gazetten goed weer zijn... heet weer... mij niet gelaten... en waar het ondertussen al vooral heet weer mag worden, dat is de volgende weken in Luxemburg... en in het zuiden van Duitsland... en in Oostenrijk... en in Slovenië en vooral... in Kroatië... nu ja, onderweg moet het nu weer niet te heet zijn als we bollen... hoewel... we hebben airco newaar!

Ondertussen vorderen de voorbereidingen... dozen vol kledij en andere spulletjes staan klaar met onder andere bijvoorbeeld absoluut onmisbare items zoals daar zijn: mijn zwemvinnen en luchtmatras, de GPS, de verrekijker, een verzameling reisgidsen, mijn nieuwe zwembroek en een vaatje rode wijn... en dan nog 2 ton bagage van Martinneke!

Stoer

Het lijstje met "to do's" en vooral "NOT to do's" ligt zo goed als klaar voor de zoon, die zeer plichtsbewust op het huis en de tuin zal passen... en de terrastafel en stoelen van verleden jaar krijgen we vanaf vrijdagavond opnieuw in bruikleen van Pascalleke... waarvoor grote dank... en morgen gaan we nog even langs de kapper... we zijn er dus eigenlijk klaar voor...

Vrijdag nog zorgen dat er een plaatske voor de deur is en dan gaan we hem halen tegen de middag! 

BIMG_0520 klein.jpg

Nog twee dagen werken zie en 't is zo ver... en dat voelt wel wat raar aan... niet dat werken, maar die "congé"... 't is dit jaar namelijk de laatste keer dat ik kan aftellen naar een groot zomerverlof toe... vanaf volgend jaar heb ik tegen deze tijd gewoon geen verlof meer te nemen... dan ben ik al twee maanden thuis... en hopelijk voor nog héél veel en lange jaren... 't is nu alleen te hopen dat die politiekers ondertussen van mijn "ambtenarenpensioen" gaan afblijven...of 't wordt anders inderdaad nog een hete zomer... en herfst ook! 

14:27 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.