27-05-11

HOERA BURENDAG

Vandaag geen gezeur over onnozele verkeersboetes of andere "onrechtvaardigheden"!

Onbeslist 

't is "burendag"... vanavond bouwen we - onder impuls van de Bea - samen met een aantal buren uit de wijk een feestje... op de parking naast het kerkhof(!)... nu ja, misschien een rare plek, maar daar is plaats genoeg om te zitten en we storen er niet direct iemand... en verleden jaar was dat hééél plezant! 

burendag.jpg

straks dus een terrasstoel over de schouder gooien en op naar het kerkhof, tegen achten begint het... de fles cava staat al koud en mogelijke hapjes of chips laat ik liever aan mij voorbijgaan... 'k ben namelijk voor de zowat elvendertigste keer aan het "regimen" geslagen... met de formule van de WeightWatchers... maar dan wel volgens een persoonlijke - en redelijk vrije - adaptatie: 'k ga daar niet elke week tussen een hoop dikke madammen op de weegschaal gaan staan, pas op, dat heeft zoal zijn voordelen ook, als meestal enige manspersoon tussen een gans peleton dames te kijk staan... maar daar heb ik momenteel niet echt zin in... we gaan het op ons eigen proberen en dus tel ik wel nauwgezet mijn "points" bij alles wat ik binnenspeel... 'k ben de vierde dag bezig en er is bijna 2 kilo af! Nu ja... in 't begin gaat dat wel snel... 't zal erop aan komen vol te houden!

een fles cava, dat zijn 6 glazen aan 1,5 punten per glas... 'k zal voor alle zekerheid vandaag 10 punten reserveren voor vanavond... en als ik eerst een uurtje of zo ga wandelen, heb ik zelfs recht op een paar puntjes meer!

           

09:12 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.