20-05-11

limbo limbo...

De zenuwen staan stilletjesaan strakker en strakker gespannen ten huize van ondergetekende... bij mijn kroost een klein beetje, maar vooral bij mij... want morgen is het zover... de grote dag.. het examen "hogere graad toneel" in de Stedelijke Academie van Vilvoorde... vanavond spelen ze nog een laatste "gewone" voorstelling... en morgen is het dus de grote finale van een plezant en prachtig toneeljaar... ze spelen dan voor de jury... maar 't gaat goed zijn... zeker weten!

ik heb de try-out gezien... en die was al mooi en sindsdien is het er alleen nog beter op geworden... zeggen ze... en "ze" kunnen het weten... en onze Jan, die zit goed in zijn rol, amuseert zich zichtbaar op de scène en heeft van vrienden en kennissen al lovende kritieken gekregen... ik ben waarschijnlijk niet helemaal objectief... maar zij kunnen het weten... 'k ben er puur trots op begot... hij is veel meer getalenteerd dan ik ooit was... peins ik bij mijn eigen als ik hem bezig zie...

en ik, ik ga vanavond "den toog doen"... kuisen, tappen en afwassen... kortom, mijn nuttig maken... maar morgen zitten we mee in de zaal... mama en papa... in ons zondagse goed... reikhalzend, lichtjes nerveus en vol verwachting... we kijken er echt naar uit... en als u er ook graag wil bij zijn, maar nog niet reserveerde, tja... dan hebt u pech... u hoeft echt niet meer te komen hoor... 't zit vol, bomvol!

LA DIVINA HYSTERIA.jpg

         

10:35 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.