19-04-11

eens tjeef... altijd tjeef!

'k heb vanmorgen met lichte verbazing in mijn gazet mogen lezen dat Eyskens oproept om dringend een regering te vormen zonder N-VA... die zijn volgens zijn bescheiden mening namelijk de schuld van zowat alles wat er tegenwoordig fout loopt... en ik die dacht dat Beke de laatste tijd verantwoordelijk was voor het vooruitgaan van de onderhandelingen... of voor het niet vooruit gaan... neen hoor, ik dwaalde en voor de tjeven is het duidelijk... de Vlamingen moeten - zoals ze 180 jaar lang hebben gedaan - onderdanig op hun buik gaan en de franstaligen hun zin te geven... eigenlijk een beetje de strategie voortzetten die generaties CVP'ers hebben gevolgd met de gekende huidige desastreuze gevolgen... en een mens hoopt dan ergens toch dat die gasten zouden leren uit het verleden maar nee hoor... toegeven... liefst alles toegeven, dat is de boodschap... de stem van een miljoen Vlamingen dient straal genegeerd... 'k ben benieuwd hoe lang het nog zal duren voor ze een echt "cordon sanitaire" durven afroepen tegen de N-VA... tja... een volk heeft de leiders die het verkozen heeft... op naar de volgende verkiezingen, zou ik zo zeggen... !

Lachen 

en ondertussen leuteren de fransdolle medemensen aan de overkant almaar meer over "respect"... wij - de vermetele Vlamingen die opkomen voor onze rechten - zouden meer respect moeten opbrengen voor hen... 

picqué.jpg

'k ben eens gaan kijken op de website van Picqué... tot nader order ministre-président-fondateur van het brussels gewest en bijgevolg politiek leider van de Brusselaars... van alle Brusselaars zou je dan denken... maar die mens zijn blabla bestaat enkel in het frans... "et pour les f.... la même chose" zeker... respect?...  ha, mijn oor!!  

http://www.pourbruxellesavecvous.be/

   

11:20 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.