09-03-11

nog een dikke twee weken!

nu vrijdag gaan de laatste 2 repetitieweken in van "Allo Allo" in Stalstudio... en dan is 't zover... try-out voor eigen volk op 25 maart en première op zaterdag de 26e... die zit trouwens al vol, die première... helemaal uitverkocht!... maar u kan natuurlijk nog boeken voor één van de volgende voorstellingen... via de website: http://www.stalstudio.be/

stal 015.jpg

stal 022.jpg

stal 024.jpg

de kostuums zijn naar het schijnt onderweg... 't zijn weliswaar Duitse uniformen maar ze komen uit Italië... tja... dat valt nog mee.. voor hetzelfde geld (of misschien zelfs veel minder!) kwamen ze uit China... gelijk al de rest tegenwoordig... 'k hoop enkel dat ze passen, want efkes teruggaan om iets in te nemen of uit te laten, dat zal niet echt makkelijk meer lukken peins ik... en het dekor, daar zorgen we zelf voor en dat krijgt al wat vorm... 't moet nog redelijk wat "aangekleed" worden, maar we hebben toch al een bar en een deur en wat meubeltjes om aan en op te zitten... en de tekst begint er in te zitten... gisteren heb ik mijn scène uit het eerste bedrijf gedaan... 't was de eerste keer na het "zetten" enkele weken geleden... en het lukte helemaal zonder boekske... ongeveer...!

't zal plezant worden... nu ja... wij amuseren ons nu toch al... en we hopen van u hetzelfde... als en indien u komt kijken natuurlijk!    

10:28 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.