28-02-11

koppen op Zangfeest

IMG_2168.JPG

Gisteren naar het Vlaams Nationaal Zangfeest geweest, zingen kunnen we wel niet echt, maar 't is de bedoeling die telt nietwaar, beetje zoals bij de Olympische Spelen... meedoen is belangrijker dan maat houden... of zoiets... en er was veel volk, veel Vlaams volk... veel schoon en belangrijk Vlaams volk... die laatsten zaten wel beneden op de VIP tribune en wij boven op "den Uil", maar daarboven is 't goedkoper en heb je beter overzicht... vooral op de toog, die precies aan de overkant lag... we zijn dan ook regelmatig eens op wandel geweest, kwestie van de benen te strekken, schorre kelen te smeren en ongehinderd een klapke te kunnen doen... want we werden op ons zitje halvelings afgeluisterd door de pers... maar daarover seffens meer! 

Ongetwijfeld heeft de politiek-correcte pers gisteren minutieus de koppen geteld op het Zangfeest... wij niet, maar er was in elk geval een pak meer volk dan op het "gesubsidieerde-artistieke-open-verhaal-van-sociale-rechtvaardigheid-en-culturele-diversiteit" dat onlangs in de KVS werd opgevoerd...

Wij hebben zoals gezegd geen koppen geteld, daar passen we voor... maar we hebben wel op onze tellen gepast... met het oog op koppen!

IMG_2170.JPG

Beetje uitleg: we waren met een bus vol VVb'ers naar Antwerpen afgezakt en die bus werd georganiseerd door de Michael, groot bezieler en gedreven kopman van de VVB in het Hageland en ver daarbuiten en diezelfde Michael werd gisteren een hele dag gevolgd door een cameraploeg... voor het programma "Koppen"...

IMG_2176.JPG

IMG_2173.JPG

IMG_2175.JPG

IMG_2178.JPG

't was heel plezant en we hebben enthousiast hard en bij momenten wreed uit de toon meegezongen, maar Michael zat maar 2 zitjes verder en die had een microotje op... die camera, daar kan je niet naast kijken, vooral als ze een close-up komen filmen, maar je hebt wel geen idee wanneer die mannen tussendoor ook het geluid aan het opnemen zijn... wij hebben buiten beeld dus niet te veel zever verteld en Michael heeft het voor de camera allemaal héél goed verwoord... benieuwd wat ze er bij de montage van gaan maken... maar we gaan in elk geval kijken...  nu donderdag op "één"!   

09:24 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.