05-02-11

beter laat dan nooit!

't is seffens al twee weken geleden dat we werden gemolesteerd door een troep "politiek-correcte-nieuwe-belgicisten" omdat we een Vlaamse Leeuw bovenhaalden op een brusselse betoging... mijn hand is ondertussen redelijk goed genezen, maar mijn knie is nog dik en doet nog altijd zeer... 'k heb toen klacht ingediend "voor opzettelijke slagen en verwondingen, momenteel ten laste van onbekenden"... en bij de lokale politie in Zaventem... bij de federalen ginder ter plaatse leek het me die avond zelf géén goed idee, die mannen hadden geweigerd mij deftig te laten verzorgen en staken ons in de plaats daarvan een paar uur de doos in... maar in Zaventem was de politie de dag nadien heel vriendelijk en behulpzaam... PV opgemaakt, een "attest van klachtneerlegging" gekregen en een document "verklaring van benadeelde partij"... dat moet ik nu persoonlijk ingevuld gaan afgeven op het parket van de Procureur des Konings en ik kan zelfs beroep doen op de dienst "slachtofferhulp"...als 't moest vandoen zijn... maar voor de rest bleef het wel wat stil de dagen die volgden... 'k had niet direct de indruk dat ze grote prioriteit gaven aan mijn zaak... en bijvoorbeeld al deftig aan het zoeken waren naar die agressievelingen... tot gisteren!

Gisteren zijn ze duidelijk in gang geschoten en hebben een hele dag met man en macht gewerkt aan de opvolging van mijn klacht... peins ik toch... de hele streek reed vol politievoertuigen met zwaailichten en sirenes... op bijna elke hoek een agent op post... in kogelwerende vest!... aan het vliegveld een heel bataljon stand-by... een helikopter in de lucht... dat laatste vond ik persoonlijk er wat over... dat moest nu niet van mij... maar soit... ze schieten niet echt rap in gang, maar als dat gebeurt, dan gáán ze er ook voor... er werd gisteren echt niks aan het toeval overgelaten en ze deden overduidelijk hun uiterste best om de onverlaten te vinden en te pakken... alleen... 't was wel niet in Zaventem zelf dat ik werd geslagen en gestampt... 'k ben het daar gaan aangeven, dat wel, maar de feiten zelf gebeurden in Brussel, vlak aan het Schumanplein... ze hebben mij precies niet goed verstaan op den bureau... nu ja, als ze hun best maar doen... trouwens, volgens mijn familie was al dat politionele machtsvertoon helemaal niet omdat ze op zoek zouden zijn naar een zwik losgeslagen nieuwe belgen met losse handjes... maar gewoon omdat er een Europese top plaatsvond... 

ze dwalen, mijn naasten... peins ik, maar ik laat ze in hun gedacht... want..."een goed gedacht is veel waard"!

Knipogen      

Van iets anders gesproken: onze congé staat zo goed als vast... we trekken er opnieuw op uit met een zwerfwagen... dezelfde ARCA 4.8 als verleden jaar... maar nu voor een hele maand... einddoel is een weekje in "Camping More" op het eiland Murter in Kroatië... maar we gaan wel eerst op ons gemak de toerist uithangen in de Moeselvallei en Beieren en dan doorheen Oostenrijk... Karinthië bezoeken en langs de Loibltunnel doorheen de Karawanken naar Slovenië en daarna via de meren van Plitvice naar de Kroatische kust... in twee weken op en in één week af...

Murter Jezera.jpg

Mocht u - beste vaste bloglezer of toevallige websurfer - soms nog ergens reisgidsen of wegenkaarten liggen hebben van Oostenrijk, Sovenië en/of Kroatië... en u bent niet zinnens ze nuttig te bezigen deze komende zomer tussen 5 juli en 5 augustus... dan zijn wij kamerbreed kandidaat om ze een maandje te lenen... 'k heb wel een GPS... maar d'er gaat niks boven een goeie oude wegenkaart en een handig gidske om de dingen voor te bereiden en nadien ter plaatse te gaan bezoeken!        

11:05 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Als je hand op het Zangfeest nog pijn doet , laat ik één van de lieftallige hostessen (die ook wat centen inzamelen voor gekwetste Vlamingen in armoede) je hand verzorgen... PS Succers verde met je inzet voor Vlaanderland, ons vaderland!

Gepost door: Daniël Deblaere | 05-02-11

De commentaren zijn gesloten.