24-01-11

desinformatiehttp://www.rtlinfo.be/videos/19h/266311

toch soms rare jongens die journalisten... een belgicistische medemens die zondag redelijk opgedraaid zwaar uit de bol ging (op de film met een wit dingske aan) en de Taktivisten lijfelijk aanviel, als een wildeman hun BHV-affiches uit de handen trok en ze triomfantelijk verscheurde en naar beneden gooide, werd door de media (RTL-TVI) per abuus(?) verkeerdelijk opgevoerd als een TAK-ker die kartons van vreedzame betogers afpakte en naar hun hoofd gooide... wat die vreedzame betogers daar dan boven op de esplanade deden, leggen ze er wel niet bij uit.

Straf hoe een incident soms al eens krek verkeerd kan worden geïnterpreteerd... ze geven er daar bij die franstalige zenders precies al eens graag een lap op en 't steekt duidelijk niet zo nauw... alle middelen zijn goed als er "extremistische" Vlamingen dienen aan de schandpaal genageld! 

Persvrijheid zeker?

Maar allé, we komen toch in beeld... en met ons zeer vingerke in een windel!... dat ondertussen eindelijk ontsmet en (eigenlijk een beetje te laat) verzorgd werd!... heb een spuit tegen tetanos gekregen en moet 5 dagen aan de antibiotica!

16:48 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.