06-01-11

nog geen nieuwe... dus even voort met de oude!

Met mijn nummerplaat is het zo een beetje gelijk met de federale praatbarak: de oude moet nog efkes dienen want de nieuwe is er nog niet... en dat gaat ook... maar lang mag het wel niet duren... en zal het ook niet duren... een paar dagen... en allemaal zonder verduidelijkers, bemiddelaars, formateurs of andere rare tussenpersonen... maar bij mij ben ik het wel die de rekeningen betaald... dat scheelt natuurlijk direct een banddikte op gebied van responsabilisering...    

autootjes 002.jpg

autootjes 003.jpg

'k heb gisteren mijn ouwe platen dus van ons Escortje afgevezen en prompt - voorlopig - op de 308CC laten vijzen... en daarn ben ik trots, gelukkig maar héél voorzichtig naar huis gebold... en nu gaan we zo snel mogelijk alles definitief in orde brengen met de verzekeraar... met als gevolg dat we binnenkort onze trouwe CCX287 plaat gaan inruilen voor een nieuwe, grotere plaat van het onnozele Schouppe-model... en weeral in 't wit-en-rood... want de Schouppe heeft wel "zelf" gekozen, maar een ander kleurtje wilden onze "frankofolle" medemensen niet... dus is 't gebleven zoals het was... en dan staat een normale mens stom dat we met die van de overkant tot geen deftig regeerakkoord geraken... nu ja, behalve de sossen en de groenen dan... die zien het weeral helemaal zitten... Gennez staat klaar om te "springen"... zegt ze... naar waar? naar wie?... naar haar 27 laatste partijmilitanten... of misschien naar de schoot van Di Rupo?... dat gaat een schoon effect geven!

Kom zeg... serieus blijven... de voorstellen van Jogan VDL zijn volgens Bram Hermans van het OVV schadelijk voor Vlaanderen en 'k geloof die gast rapper dan alle sossen en groenen bijéén... trouwens...  als de franstaligen al moeilijk doen over de kleur van een nummerplaat, moet je toch echt niet verbaast opkijken dat een deftige staatshervorming met die mannen óók niet lukt!

12:34 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.