26-12-10

prettige feesten

sinds ik VDSL2 heb laten installeren en een gloednieuwe B-box2 kreeg of zoiets, ligt mijn IT-brol thuis regelmatig wat in panne... de laatste dagen "herkent" mijn laptop bijvoorbeeld plots dat nieuwe B-boxding niet meer... of zoiets... soit... 'k geraak dus momenteel niet via mijn eigen PC op het www-dinges... nu ja, d'er zijn erger dingen in het leven dan dat... het leven gaat zonder dat ook voort... het klinkt wat ongeloofwaardig misschien, maar je overleeft dus tegenwoordig ook vlotjes zonder eigen directe digitale connectie met de buitenwereld... en via die van de madam geraak ik er ook... wat hierbij bewezen wordt... alleen... da's wel een oudere en tragere PC... vandaar dat de kerstdagen er ondertussen al zowat opzitten zie... een witte kerst dan nog... de eerste sinds 1964... als we Sabine van het weerbericht mogen geloven... en wie zijn wij om aan die haar woorden te twijfelen... in elk geval...

we wensen u - vrienden, collega's, kameraden, stamineekennissen of toevallige passanten, surfers en bloglezers - toch nog een fijne kerst en alvast een heel plezant nieuwjaar! 

IMG_2007.jpg

nu ja, dat idyllisch sneeuwgedoe heeft ook wel zo zijn nadelen... de baan ligt er echt niet goed bij en verleden week heb ik zelfs voor een repetitie van mijn "Smullen met snullen" moeten verstek geven omdat we niet meer de helling opgeraakten uit de ondergrondse garage... maar daar hebben we iets op gevonden... we laten nu de auto buiten staan... dan geraken we zeker weg... enfin, hoop ik toch!

IMG_2008.jpg

IMG_2009.jpg

en nog iets... vanaf januari starten we met werken aan 50% en zijn dan o.a. alle maandagen thuis en alle vrijdagen ook... en tussenin nog wat woensdagen ook

Tong uitsteken

MORGEN IS HET DUS EEN HEEL SPECIALE MAANDAG!  't is wordt de allerlaatste maandag van mijn beroepscarrière... en misschien gelijk de eerste van een hernieuwde "acteurscarrière"... 'k heb namelijk ook een rolletje aangeboden gekregen in "Allo Allo", de eerstvolgende produktie van Stalstudio in Vilvoorde.... tof... na 11 jaar terug zelf eens op de planken... nu we véél meer thuis zullen zijn, gaan we vermoedelijk wel wat tijd hebben voor dat soort dingen... maar 'k zal misschien best eerst toch maar beginnen met sneeuwruimen... peins ik!    

10:57 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.