16-11-10

eerst gepakt... nu geplakt !

In vergelijking met vele anderen, wiens huis, inboedel en auto onder water staat, is ons blutske natuurlijk triviaal... maar je eigen kleine miserie weegt toch altijd iets zwaarder door dan andermans grote... gezien ze vochtig weer voorspelden, hebben we dit weekend getracht het cabriooke terug waterdicht te maken en ons zo goed van deze taak gekweten, dat er geen druppel meer binnenkomt... maar je ook geen knijt meer ziet langs links... de auto is aan de kapotte kant hermetisch dicht geplakt!

oxfam 006.jpg

oxfam 007.jpg

't is precies een "stock-car"... je moet bovendien instappen aan de andere kant en dan over de middenconsole klefferen... hetgeen in mijn geval geen makkelijke opdracht is gebleken... tegen dat ik achter het stuur zit, loopt het zweet van mijn... heu... dinges... en je moet ook eens proberen om bijvoorbeeld je badge te gebruiken aan een slagboom... of op een knoppeke te drukken om een poort te openen of zo... stoppen, eerst over de vitessepook kruipen, dan langs de rechterdeur naar buiten, rond de auto lopen om op het knopke te drukken, terug naar de rechterkant en jezelf opnieuw over die verdomde middenconsole hijsen tot achter het stuur... om dan tot de frustrerende vaststelling te komen dat de poort of slagboom ondertussen terug vrolijk dicht is gegaan... dat moet absoluut dringend gerepareerd worden... de autodeur bedoel ik... en hopelijk staan de verzekeringsexperts nu niet allemaal met rubberbotten aan in ondergelopen garages te schrijven...

de situatie is ondertussen tevens een duidelijke reden om dringend een paar kilo's kwijt te geraken... en 't is alsof ze het precies wisten: gisteren zat er toch wel net een folderke van de Weightwatchers in mijn bus zeker!  

08:50 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.