19-10-10

Nunc est ambulandum !

genoeg gezeverd over die motorhome... vandaag gaat het over autootjes... enfin... toch een beetje...

Op ons eigen vehikel komt wat sleet... na 18 jaar is het beste er eigenlijk toch wel een beetje af... hij produceert tegenwoordig zelfs een resem geluiden die er door de firma Ford initieel niet werden bijgeleverd... maar het ding rijdt nog... en dit tot groot genoegen van mijn kroost!  

Hij is namelijk geslaagd in zijn rijexamen... na een eerdere mislukte poging... de opluchting en vreugde was groot... vanaf nu mag hij onbelemmerd de weg op... en doet dat voorlopig nog wel met mijn auto... enfin, eigenlijk is dat cabriooke officieel van Martinneke!

We gaan dus noodgedwongen aan "autodelen" moeten doen... en zien dat we alledrie overeenkomen!

Onbeslist

11Mitsubishi.jpg

ik kan natuurlijk nog altijd mijn "geheim wapen" bovenhalen... de "Classic Jap" die al een jaar of zeven in de garage staat te blinken, klaar om terug in het verkeer te geraken... maar we zien wel... 

enfin... 't is maar dat u het weet... één dezer gaat mijn kroost vermoedelijk met gepaste trots zijn rijbewijs op de gemeente gaan afhalen... en die L op de ruit ook...  en nadien - wreed enthousiast doch voorzichtig - het gild der automobilisten vervoegen... zet voor alle veiligheid vanaf heden liever uw vuilbakken, fietsen of ander straatgarnituur niet te dicht meer bij de stoeprand... en haal misschien best loslopende honden, spelende kinderen en huwbare dochters in één keer ook van de straat...  

'k had er toevallig net verleden week al wel een fotootje van gepost... maar herhaal het voor alle zekerheid nog eens... hij verplaatst zich momenteel dus in een blauw Ford-cabriooke van een jaar of 18 oud... zeg dus niet dat ge van niks wist!

BIMG_1128.jpg

10:15 Gepost door yvesken | Permalink | Commentaren (0) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.