31-07-10

Brussel foor

Terwijl de madam gisteren op suikerrock met Bea uit de bol ging... of toch zoiets(?)... trokken wij eens naar de foor...

30072010242 (640x464).jpg
ik beperk mij op kermissen wel tot het consumeren van eten en drinken... en da's best zo... want na een koppel smoutebollen (aan een kraam zonder vermelding "halal"!), een kommeke escargots, een portie (piepkleine maar zeer lekkere) sardienen, een paar churros en een half dozijn rodenbachs, al naargelang het terras van 't vat of van 't fleske... getuigt het mijns inziens van gezond verstand - én een redelijke dosis zelfkennis - om in geen draaidingen te kruipen... al die molentjes zijn sowieso al niet direct mijn ding, maar soit... de jeugd vond het blijkbaar wel neig!
30072010245 (640x480).jpg
aan het "pijpkes schieten" heb ik dan weer wel meegedaan... plezant... we "scoorden" minstens een exemplaar of tien... met een beetje hulp van de foormadam...want die laatste stukskes krijg je bijna niet kapot... en je mag weliswaar het vel van de pluchen beesten niet verkopen voor de pijp geschoten is, maar als je 20 euro investeert, win je sowieso toch wel een prijs... het enige nadeel is dat je iets mag kiezen uit een verzameling prullen van de soort die je zelfs nadien op de rommelmarkt nooit ofte nimmer meer kwijtraakt... enfin, Freddy is sinds gisteren de gelukkige eigenaar van een "discobol" van zeker 7 centimeter doormeter en Monica mocht met een bruin beertje naar huis... maar 't kan ook een hondje zijn geweest...of iets anders... in bruine pluche!
Als afsluiter van een toffe avond thuis nog een paar klustkes uitgeschonken aan Fred - onze bereidwillige chauffeur - en vriendin Joke... en nadien prompt in slaap gesukkeld in de zetel tijdens "Rain Man"!
en van regen gesproken... 't is te hopen dat het droog blijft want seffens gaan we met de moto naar de koers zien in Wolvertem... een gratis "na-tour-criterium"... meer moet dat niet zijn!  

15:58 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

MAAK ER EEN LEUKE DAG VAN
GROETJES

Gepost door: ludwig | 01-08-10

De commentaren zijn gesloten.