19-03-10

we zijn er bijna!

Gisteren met de moto naar de generale geweest... tof... zowel het ritje als de voorstelling... 't was redelijk weer en weinig verkeer... maar het gaat wel allemaal nog niet zoals het zou moeten... het motorrijden bedoel ik... beetje stram na de veel te lange winter... 

COULEUR FATALE SANSEVERIAS

(foto: Philip Maes) 

het toneelstuk, dat ziet er ondertussen al veel beter uit... het gaat vlotjes... hier en daar heb ik nog wel de Rene gehoord ( en die hoor ik liever niet want dat is onze onbaatzuchtige teksttoefluisteraar), maar soit... de brave man heeft echt niet veel te doen tijdens de voorstelling... en dat is de bedoeling... maar hij maakt zich daarom niet minder nuttig! Zo hing hij onder andere een lijstje op de deur met de "to-do's" van Sylvia... opdat ze geen sakosj of zo meer zou vergeten... heel goed bezig... toch?!

 "Rene rules, yeahh!" 

En vanavond is het rustdag voor de hele ploeg... beetje op voorschrift van de voorzitter... iets waar ik me feestelijk en kamerbreed niks van aantrek... ik ga ondertussen naar de première van de Goubloem in Vilvoorde... die spelen "Foei, Minister"... 'k weet niet of het over Crembo, Schamoteur Reynders  dan wel Zatten Daerden gaat gaan... maar 'k las onlangs dat - volgens de laatste peilingen - tegenwoordig hoop en al 17% van de bevolking nog vertrouwen heeft in de politiek... de titel van 't stuk staat mij dus toch al aan!

minister

en morgen is 't dan onze grote dag met Couleur Fatale... op de koop toe spelen we de première direct voor "de jury"... 'k begin precies toch wat nerveus te worden... tof... zo een beetje stress... 't kan misschien mijn (over)gewicht ten goede komen... of net niet!?  

12:57 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.