13-12-09

waarom Mega Marino niet heeft gewonnen

 

Beste liberale partijgenoten,

hartelijk dank voor alle steun die ons team van jullie de afgelopen weken heeft mogen ontvangen!

Sta mij toe nog 1 keer aan te dringen om zeker uw stem uit te brengen. Samen met mijn twee running mates, Annick De Ridder en Yves Deswaene, ben ik ervan overtuigd dat onze partij opnieuw verkiezingen kan winnen. Door te vernieuwen, maar ook door hard te werken, vertrekkende vanuit de basis. Ik ken het klappen van de zweep en ik heb al bewezen waarvoor ik sta. Ons team wil inzet belonen, alle liberalen verenigen, vasthouden aan onze principes en resoluut kiezen voor een liberaal project dat een boodschap heeft voor iedereen.

Via deze link geef ik u vier goede redenen om op mij te stemmen, hopelijk kan ik opnieuw op uw steun en stem rekenen.

Stemmen kan nog via het internet www.openvld.be/voorzittersverkiezingen, door telefonisch uw stem uit te brengen bij gerechtsdeurwaarder Mr. Brackeva op 03 218 28 04 (u moet uw lidnummer van Open Vld en uw identiteitskaart bij de hand hebben) of door morgen, zaterdag, in de voormiddag uw stem uit te brengen in het lokaal van uw afdeling (de volledige lijst met stemlokalen vindt u op http://pub.openvld.be/Bestanden/stemlocaties.pdf

met liberale groeten,

 Marino Keulen

ik kreeg deze week bovenstaande mail binnen op mijn laptopke... van de Marino himself... 'k hoorde het in Keulen donderen... "beste liberale partijgenoot" ... 'k ben begot nog nooit lid geweest van Open VLD en absoluut niet van zin het ooit te worden... allé nu, het gedacht alleen dat er mensen zouden denken dat ik VLD'er ben... 'k zou van affronten niet meer durven buitenkomen!...

ik weet niet wie er tegenwoordig de mailinglijsten bij die liberalen bijhoudt... maar die gasten doen blijkbaar zomaar wat... die van de Marino zijn team zal er éne via een IBO-project zijn, peins ik...  of misschien een stiekem vriendje van De Croo Junior (?)

Hij heeft dus niet gewonnen, de Marino, kan ook moeilijk anders als hij zijn stemmen ronselde bij mensen van andere partijen... in elk geval, zeer bedankt voor je mail Marino, je precies wel bent een toffe peer maar stemmen, al zouden we er al goesting voor hebben gehad, dat mochten we niet hoor! 

 

12:51 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.