19-11-09

dekor

maandagavond hebben we het dekor inééngestoken... om 17.15u begon de ploeg de eerste panelen te zetten...

IMG_1644

ondergetekende heeft trouwens flink meegeholpen... vooral door niet (te veel) in de weg te lopen, redelijk stomme vragen te stellen en onscherpe kiekjes te nemen

IMG_1646
    
terwijl de zijwanden werden gemonteerd versleepten wij de meubels al tot op de scène... en tegen 18.30u was de "ruwbouw" zo goed als af... en was de behanger al bezig met de afwerking...

IMG_1645

en tegen 20.00u was alles zo goed als klaar en konden we de spelers melden dat ze hun spullen in het repetitielokaal dringend dienden bijen te zoeken en te versassen naar het CC... 'k had vooraf nooit gedacht dat we al een repetitie op de scène zouden hebben... maar 't was lekker meegenomen... met dank aan de dekorploeg van de Goubloem!

IMG_1647

de spots hangen ondertussen juist, mijn zelfgemaakt klank-CD-tje werkt... en Demelza, mijn onovertroffen regieassistente en teksttoefluisteraarster, staat scherp... we zijn dus net op tijd klaargekomen voor de generale repetitie vanavond...  en klaarkomen, daar komt het op aan!

Trouwens, die moet eigenlijk niet goed zijn, de generale... want zegt het spreekwoord niet: "een slechte général, is een goeie première!"     
 

 

 

09:20 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.