12-11-09

van griepprikken en voetbal

't is in orde: we mogen onze griepprik gaan halen binnen een weekje... mijn madam behoort tot de prioritaire doelgroep gezien ze les geeft, maar mijn kroost valt uit de boot... hij is 20 en gezond van lijf en leden en speelt bovendien NIET bij den Anderlecht of Club Brugge of zo... 't is zelfs helemaal geen voetballer... dus zijn er geen pikuren voorzien voor zijn soort!

Ikzelf krijg er dus wel eentje... want 'k ben een "risicogeval"... maar dat wisten we al een tijdje... dat van dat risico... 'k ben cara-patient, heb teveel cholesterol, soms al eens jicht, ben 15 kilo te dik en er scheelt nog al hier en daar iets... en 't zal misschien ook geholpen hebben dat ik wel ooit wél voetbalist was... in een grijs en donker verleden was ik namelijk potstamper... niet bij de Rouches of zo, maar bij één of ander obscuur TV ploegske... 'k had er nog een fotootje van liggen... van op de allereerste opnamedag 20 jaar geleden... hierzie!

fc de kampioenen

ik ben de pronte jongeman met snorretje, 3e van rechts op de onderste rij... de gast helemaal links is toen na één opnamedag in de politiek gegaan en schopte het TV-gewijs tot burgemeester bij Gert en Samson, die ernaast is directeur van een rusthuis geworden, niet op TV maar in het echt, die kleine naast mij was een IT-fenomeen en deed iets met PC's en servers en zo... in het echt... en dat was voor hem bij de TV... en van de rest weet ik het niet zo goed... 't is dan ook al meer dan 8 jaar geleden dat ik meespeelde en bijgevolg nog naar dat feuilleton gekeken heb... tja... enige rancune is ons absoluut niet vreemd...

Onschuldig

maar we krijgen toch maar lekker een spuit tegen de Mexicaanse... en dat telt!

 

   

13:20 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.