08-11-09

what about where-abouts

Vlaanderen staat weer op zijn kop... enkele topsporters hebben de (strenge) regeltjes niet gevolgd zoals zou moeten, de regeltjes worden bijgevolg toegepast zoals voorzien door de wetgever en de zondaars dus gestraft en oeps... iedereen staat op zijn achterste poten...

beetje ziekjes

we leven toch in een raar land... blijkbaar is een belg zo gewoon zijn botten te vegen aan de (weliswaar veel te complexe en betuttelende) regelgeving van zijn (véél te talrijke) bestierders, dat hij steigert zodra diezelfde regeltjes dan voor één keer wel worden opgevolgd... in het tennisgeval: wanneer je as topsporter wordt verondersteld dingen in te vullen... en je weet welke straf er staat op het niet invullen ervan... dan moet je het zaakje invullen... zo simpel lijkt het mij... of anders dien je op de blaren zitten... hoe erg dat ook is... afgezien van het feit of het systeem van die where-abouts nu idioot is of niet: 99% van de sportlui slaagt er blijkbaar wel in dat spel op te volgen... tja... zo moeilijk kan het dan toch niet zijn...? of zijn tennissers stommer dan de rest?   

En als dat voor iedereen echt zo onrechtvaardig overkomt als ik nu uit mijn gazet moet afleiden, wel dan schort er gewoon iets aan de regeltjes zelf, peins ik... 't strafste is dat de hardste roepers begot mee aan de basis liggen van die huidige regeltjes... de sportarts, die nu dapper ten strijde trekt tegen het vermaledijde decreet, heeft op het kabinet Anciaux blijkbaar mee deze regeltjes helpen opmaken... en de sossenvoorzitster die nu roept dat dit "buiten proporties" is, heeft het zaakje - opgemaakt en ingediend door notabene haar eigen minister Anciaux - vrolijk mee goedgekeurd... eerst bepaal je wat mag en niet mag... je giet het dan in een decreet... en zodra het wordt toegepast is't paniek in de rangen... waar zijn we dan mee bezig... 'k peins dat al die politiekers beter het uitvaardigen van regeltjes drastisch zouden inperken... of wij allemaal gewoon al het aantal politiekers... enfin , dat peins ik er van... maar ja, wie ben ik... ik kan zelfs niet tennissen en ik versta geen knijt van de regeltjes... hoewel ik er soms - op een onbewaakt moment - al wel eens pleeg naar te kijken... en veel om het lijf heeft het volgens mij allemaal niet!

tennis

15:13 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.