16-10-09

N-VA etentje in Zaventem

Deze week slaagde "den Duits" er in om de huidige anti-Vlaamse federale regering te depaneren... en daarmee ook eens op TV te komen... want ze gaan met hun regeringetje ginderachter een belangenkonflikt inroepen tegen de splitsing van BHV... een normale reactie zou dan zijn om eens te grinniken en die dwalende en bazelende medemensen dringend naar een specialist of toch minstens een andere huisdokter te sturen... want als je zulke onzin uitkraamt, dan moet er vermoedelijk toch wel iets schelen aan je huidige medicatie... maar niks hoor... we zijn vermoedelijk weeral eens "democratisch" getackeld en terug buiten spel voor een paar maanden...  de walen - het racistische FDF op kop - zullen wel juichen zeker... en de "vlaamse belgen" verschuilen zich lafhartig achter "rustige vastheid"... en de Vlamingen uit de Rand... die worden gewoon verder gediscrimineerd...  'k heb al bijna spijt dat ik verleden week ben gaan eten bij de CD&V afdeling Zaventem...platbroeken zijn't!

één ding vind ik - als stripfan - wel amusant... het parlement en bij uitbreiding de politiek begint meer en meer echt op een stripverhaal te trekken.. ongeveer alle "traditionele" partijen rollen tegenwoordig vechtend door het beeld...

gevecht

de sossen, de liberalen, LDD...  ze hebben allemaal ambras met hun voorzitters, hun achterban of hun eigen... de tsjeven momenteel niet... die trachten de federale miserie in stand te houden en konden trouwens nog niet te dikwijls worden betrapt op het verdedigen van echt Vlaamse belangen... een geluk dat er nog N-VA is... en zeggen dat ik deze week niet naar het steak- en haantjesfestijn inZaventem kan gaan... tommetoch... 'k ben op mystery-weekend met de begeleiders van het Feest Vrijzinnige Jeugd... 'k kan er nog niks over zeggen want we weten absoluut niet waar we naartoe gaan en wat we daar gaan uitvogelen... dus maken we maar wat publiciteit voor dat andere, nietwaar ! 

n-va uitnodiging eetfestijn

12:39 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk,eindelijk is een blog waar ik het volkomen mee eens ben.Zaventem (en alle deelgemeenten)is helaas ferm aan het verfransen.Niet dat ik iets tegen die mensen heb,bijlange niet...zolang ze zich aanpassen aan ons en niet andersom.Hopelijk komt er "snel" verandering in deze situatie,want met de vld in zaventem is al die jaren zijn franstalige opschriften her en der schering en inslag.Over t laatst vroeg iemand me de weg naar de "rue haute" in Zaventem.De Hoogstraat dus.Ik heb hem gezegd dat ik in die 26jaar dat ik in Zaventem heb gewoond deze straat niet kende :-)
mooie blog trouwens,fijn om te lezen

Gepost door: philippe from facebook :-) | 16-10-09

De commentaren zijn gesloten.