20-05-09

'k ben nog 2 dagen vrijgezel... 't is dus nu 't moment... kandidaten gelieven zich te onthouden indien ernstig!!

'k ben inderdaad bijna vrijgezel af: mijn madam was begin verleden week met haar klas naar Turkije vertrokken (die middelbare scholen zijn tegenwoordig meer reisbureau dan onderwijsinstelling peins ik)... maar - als alles goed gaat - komen ze vrijdag terug.

hoog tijd dus om mijn kot wat op te ruimen !!

rommel

nee hoor grapje... mochten jullie daar in Bodrum op internetcafé per ongeluk naar mijn gezever kijken... geen paniek !!

'k ben veel in de kelder bezig geweest, dus het huis is redelijk proper gebleven, er staat zelfs maar een heel klein beetje afwas - enkel van vanmorgen! - en de vuile was zit mooi in de mand en het papier en de flessen en de PMD zak hebben we gisteren braaf buitengezet!

en morgen - 't is toch een vrije dag - gaan we eens stofzuigen, het terras borstelen, de keuken wat opruimen en een vaatje wijn klaarzetten en dan zijn we er helemaal klaar voor... nu ja... het hout van de veranda is niet behandeld en de bomen nog niet gesnoeid.... en er stond nog wel wat op het lijstje... maar de bloempot van oma hangt recht... en de olie van je cabriootje is nagezien... tja... een mens kan niet alles tegelijk niewaar... trouwens... met de verkiezingen die naderen moesten we al wel eens naar een kaas- en bieravond van de N-VA... en in het weekend naar die VVB conventie en straks naar een debatavond in Steenokkerzeel.... 

leeuwenvlag

maar kom toch maar terug... anders moet ik zondag met onze Jan alleen naar Walibi... en we hebben voor 3 eten en tickets en zo betaald!

 

11:28 Gepost door yvesken in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.